Kom och sjung med oss!

Uppdaterat 14.12.2023.

Vi tar med glädje emot nya sångare i alla stämmor (sopran, alt, tenor, bas). Tidigare körerfarenhet är ett plus, men inget krav. Om du tycker om att sjunga, vill utveckla ditt kunnande och lockas av utmaningar, platsar du säkert i vårt glada gäng. Här kan du bekanta dig med vår repertoar.

Vi har ingen formell intagningsprocedur, utan man kan när som helst kontakta vår dirigent och komma överens om en kort träff, t.ex. i samband med nån av våra övningar, där du får sjunga en snutt för att utreda vilken stämma som passar ditt röstläge bäst.

Enklast är det förstås att haka på i början av en ny termin. Vi jobbar enligt Esbo Arbis schema, där varje termin utgör en egen kurs. Höstterminen inleds i början av september och vårterminen i mitten av januari. Våren 2024 infaller vår terminstart onsdag 17.1.

Både höstens och vårens kurs finns i Arbisprogrammet på Ilmonet – sök på "esbo sångkör". Och som sagt: kontakta gärna vår dirigent också. Här kan du läsa mer om hur det här med körföreningen respektive Arbis hänger ihop.

Bilden är från vårkonserten 2023, som hade troll som tema. Egentligen är vi helt ofarliga.